Start je eigen KissFish Spa

Zelf een KissFish Spa beginnen? Met onze franchise mogelijkheden start u op korte termijn een eigen vestiging. Of een complete landelijke keten. We bieden een totaalconcept waarbij aquariummeubels, filtersystemen, Garra Rufa vissen, logo- en huisstijlgebruik, merchandisingmogelijkheden, bankjes, kussens en een verzorgende productlijn zijn inbegrepen. Samen met een complete installatiedienst kunnen we uw KissFish Spa turnkey opleveren.
 

Aanvraag masterlicentie

Met de KissFish masterlicentie verkrijgt u het alleenrecht om het KissFish label te voeren in het door u gevraagde land. Met de masterlicentie staat het u vrij een onbeperkt aantal KissFish vestigingen te openen of vestigingslicenties weder te verkopen binnen het licentieschap van het betreffende land. De prijs van een masterlicentie bedraagt € 47.500,-. Bij interesse belt u met Kiss Fish +31(0)618980415 of u maakt gebruik van het aanvraagformulier.

 

 

Aanvraag vestigingslicentie

Heeft u één bepaalde locatie voor ogen met goede mogelijkheden voor een eigen KissFish Spa? Met een vestigingslicentie verwerft u tegen een geringe investering de complete KissFish bedrijfsformule. De prijs van een vestigingslicentie bedraagt € 5.000,-. Bij interesse belt u met Kiss Fish +31(0)618980415 of u maakt gebruik van het aanvraagformulier.

 

Aanvraag aquarium

KissFish levert u een kant en klaar aquariummeubel inclusief alle toebehoren. Na installatie kunt u uw gasten direct ontvangen. Prijzen: groot aquarium 4 zitplaatsen incl. toebehoren € 9000,-. Aquarium 1 zitplaats incl. toebehoren € 2750,-. Bij interesse belt u met Kiss Fish +31(0)618980415 of u maakt gebruik van het aanvraagformulier.

 

Aanvraag installatie op locatie

Voor een veilig en deugdelijk gebruik van uw aquarium of aquaria beschikt KissFish over een team van specialistische installateurs. Op locatie zorgen zij voor de juiste installatie en testen het systeem voor ingebruikname. Installatiekosten: In Nederland € 750,-. In Europa € 1500,-. Buiten Europa € 3000,-. Bij interesse belt u met Kiss Fish +31(0)618980415 of u maakt gebruik van het aanvraagformulier.